Syariful Akbar

Original, Fresh & Loud

Humor: Sakit Gigi

Wonokairun loro untu lungo nang dokter gigi konco lawase jenenge Bunali.

“Waduh mbah, untu sampeyan kudhu dicabut” jare Bunali.

“Yo wis jabuten ae ben ndang waras” jare Wonokairun.

Mari dijabut Bunali takok “Wis gak loro maneh mbah ?”

“Iyo wis enak saiki, piro ongkose dok?” Wonokairun takok.

“Wis gak usah mbayar mbah, gratis ae” jare Bunali.

“Waduh suwun suwun, tak dungakno sampeyan mlebu suargo” jare Wonokairun.

Pas nang omah Wonokairun ngoco, langsung nggeblak semaput. Tibake sing dijabut iku untu emase. He he he….

Single Post Navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: